"The Circle runs everything - all your internet activity in one easy, safe and visible place. No winder it is now the world's most powerful and influential company. So when Mae Holland lands a job at its glittering California campus, she knows she's made it. But the more her ideals and ambitions become aligned with those of the Circle, the closer she comes to discovering a sinister truth at the heart of an organisation seeking to remake the world in its image.."

Inatt började jag läsa den här boken. S var och köpte den till mig nu när det enda jag kan göra är att ligga på soffan. Vi spanade in boken när vi var påväg till Barcelona i somras, men köpte den inte pga att vi hade andra böcker med oss. En bok om sociala medier som kanske går lite överstyr? Om jag har förstått det hela rätt. Har bara läst 20 sidor, men är redan ganska fast i den.

Återkommer med en review när jag läst klart!
 

5 kommentarer

Natalie

08 Jan 2015 12:21

Hej, såg att du letade efter film och bok blogg. Tänkte att jag tittar in i bloggen din på samma gång, det här är en bra blogg! :) http://torpenbergs.blogg.se/

Svar: Hej Natalie!
Det ska jag absolut spana in, tack för tipset :)
Jenny B

Ida

09 Jan 2015 20:05

Låter som en bra bok!

Svar: Det är den, rekommenderar verkligen! Har du någon bra bok att rekommendera? Är så tråkigt att bara kunna ligga på soffan med benet i högläge ;)
Jenny B

Memo

10 Jan 2015 18:54

Kul med tips. Ska spana in den på bokia i stan om den finns där

Ottilia Herkules

10 Jan 2015 23:43

Åhh, har velat läsa dendär boken så länge men har inte orkar, hahah :) Kramizz

Svar: Hahahha, jag har inte kommit så långt heller, kanske 60 sidor? Men den är riktigt bra än så länge! Har du ngn annan bok du vet är bra? :D
Jenny B

Malin

14 Jan 2015 16:07

Du får uppdatera mer om denna bok, är jätteintresserad av vad den handlar om mer :DD

Svar: Absolut, det ska jag göra! Så fort jag läst mer!
Jenny B

Kommentera

Publiceras ej