Vi lagade denna rätt från Linas Matkasse idag. Alltså M-U-M-S! 
 
Denna rätt kommer haka på i hela vårt liv. Den picklade purjolöken var dessutom obeskrivligt god. Alltid när vi har  gjort någon form av köttbullar ur matkassen så har vi inte förstått riktigt hur de blir runda, utan de faller alltid isär för oss. Idag hade jag världens tålamod när jag stekte, och vände alla så försiktigt i början på ganska låg värme. När alla hade fått lite färg och höll formen höjde jag värmen lite, och kunde då steka "vanligt" ;)
 
Någon som har bättre tips hur man steker hemmagjorda köttbullar? Vet att mina föräldrar ställer in dem i ugnen först, och sedan steker. Någon annan lägger sina i kokande olja för att hålla formen. Har du ett bättre tips? 
 
 
Bild från Linas Matkasse
 
 Två systrar som går runt i ena systerns stad; Barcelona.Var på återbesök hos ortopeden K måndags. Det gick bra, och vi tog av gipset. Känslan av att se sitt ben, mycket smalare än sist, var ganska konstig. Det kändes som att minsta touch kunde få benet att gå av igen. Jag möttes av denna syn: Det läker fint sa han, och tog bort stygnen. Sedan tvättade han rent mitt ben med sprit, och gipsade om på nytt. Fick nu ett plastgips och jag valde färgen svart.Nästan en vecka senare har detta plastgips blivit alldeles för stort, men får nu dras med det i ytterligare 3 veckor. Drygt!